Vitasip Beauty Collagén Complex

Szépségápolás szívószállal

Csökkentené mimikai ráncait, műtét, injekció és fájdalom nélkül? A VitaSip Collagen Complex ízesített szívószálak magas kollagén- és hialuronsavtartalmukkal, valamint speciális vitaminösszetételükkel jelentősen hozzájárulnak a napsugárzás, a légszennyezés és a természetes öregedési folyamatok következtében kialakuló ráncok megjelenésének csökkentéséhez.

Tudta, hogy a kollagén és a hialuronsav a bőr, a porc építőelemei, a kötőszövetek legfőbb szerkezeti elemei? Mindkét hatóanyagnak kiemelkedő szerepe van a a bőr egészségének, rugalmasságának, valamint hidratáltságának megőrzésében, az ízületek könnyű mozgékonyságának megtartásában.

A szelén, az E-vitamin és a C-vitamin segítik a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezését, valamint a haj és a körmök normál állapotának fenntartását.
A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.

Kollagén termékek

Jótékony hatások

A bőr az egészség tükre. De idővel veszít rugalmasságából, helyes életmód és táplálkozás mellett is. A kollagén a bőrszövet állagmegóvásának egyik legfőbb összetevője, így kiemelt szerepe van a ráncosodás lassításában és a bőr fiatalosságának megőrzésében.