Étrend kiegészítők

A vitaminos szívószálaink a vitamin fogyasztás új generációját képviselik! Az új generáció vitaminja!

A tej ízesítő szívószálaink már világszerte bizonyítottak. Sikerük további fejlesztéseket inspirált, melyek elvezettek legújabb innovációnkhoz, a víz ízesítő vitaminos szívószálakhoz. Az OGYÉI regisztrációs számmal rendelkező új termékek bevezetése 2016-ban indult el, de máris nagy az érdeklődés irántuk.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a minőségre, ezért minden termékünk megfelel a legmagasabb európai élelmiszer-biztonsági és gyártási követelményeknek (IFS 6 és GMP minősítés).

Étrend kiegészítő termékeink

Vitasip ízesített szívószál

VitaSip Kids ízesített szívószálak

A szívószál forma a vitaminfogyasztás új generációja.

A Vitasip Kids vitaminokban gazdag ízesített szívószálaival egészséges, cukormentes, friss gyümölcs ízű üdítőitalt nyerhetünk egy pohár vízből. Így a napi vitamin és ásványi anyag bevitel mellett, hozzájárulhatunk gyermekünk optimális folyadékfogyasztásához is.

Kollagén termékek

VitaSip Beauty Collagen Complex

A kollagén és a hialuronsav a bőrszövet természetes építőelemei melyek felelősek feszességének, rugalmasságának és hidratáltságának megőrzéséért.

Belsőleges alkalmazásukat a bőröregedés elleni küzdelem hatékony támogatására, a szemmel látható öregedési folyamatok lassítására ajánljuk.

Copyright © 2017 ViteCer Kft. - Minden jog fenntartva!
Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás